keskiviikko 29. huhtikuuta 2020

Plugarin kotilatauksesta

Auto on ollut meillä nyt kaksi viikkoa ahkerassa käytössä. Tuona aikana sitä on luonnollisesti ladattu enimmäkseen kotona. Meillä ei ole (vielä) varsinaista latausasemaa (sellainen on kyllä tulossa myöhemmin saapuvaa e-Golf:a varten), joten Bemaria ladataan sen mukana toimitetulla "tilapäislaturilla".


Tähänastiset käyttökokemukset eivät edes puoltaisi varsinaisen latausaseman hankintaa pelkästään plugaria varten, tuolla "tilapäislaturilla" tulee ihan hyvin homma hoidettua. Mutta sellainen huomio on kuitenkin jo tullut, että sitä ei tule pakattua autoon kun lähdemme pihasta. Asiointilatausta varten autossa on toki toinen piuha.

Viime kesänä meiltä varastettiin pihasta polkupyörä, joten jonkinlainen pelko syntyi siitä, että mitä jos joku saa päähänsä varastaa meidän latausjohdon kun olemme poissa. Sähköautot-Nyt Facebook-ryhmässä oli postaus, missä johto oli munalukolla lukittu kaiteen ympäri. Tästä sain improvisaation hyödyntää aikoinaan autokatoksen seinään pultattua lenkkiä jota käytettiin pyörien lukitsemiseen, nyt sillä voisi lukita latausjohdon seinään. Eipä ainakaan ehjänä lähde kenenkään matkaan ! Avaimet liitimme samaan avaimenperään auton avaimen kanssa, joten jos tuon joskus haluaa ottaa mukaan se ei ole liian vaikeaa.Jatkokehityksenä liitin samaan lenkkiin myös veneestä ylimääräiseksi jääneen sakkelin, johon on kätevä ripustaa johto roikkumaan sillä aikaa kun se ei ole autossa kiinni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti