perjantai 29. huhtikuuta 2022

Uutta autoa kehiin

 On maailma muuttunut kummalliseksi paikaksi...

Autovastaavamme tiedotti, että uusien autojen tilausajat ovat jo noin vuoden mittaisia, täten olisi jo nyt aika aloittaa e-Golf:n seuraajan hankinta vaikka vaihto tapahtuu vasta kesäkuun lopussa 2023.

Talvella oli lunta enemmän kuin olisi ollut tarpeen...

No ei siinä mitään, aloitetaan sitten koeajot.

Meillä siis hankinta tapahtuu Hansel:n hankintasopimuksen kautta, ja siellä on valikoima melko rajoitettu. Harrastustoiminnan monipuolistumisen myötä, totesin että olisihan se mukava jos e-Golf:n seuraajaan mahtuisi hiukan enemmän tavaraa jota tässä kahden vuoden aikana on kuitenkin jouduttu roudaamaan. Lisäksi taakkateline olisi mukava saada toimimaan, jotta tarvittaessa voi kuljettaa pidempiä esineitä kuten veneen pressutelineitä tai pieniä määriä lautatavaraa. Lisäksi auton pitäisi pystyä liikkumaan sujuvasti metsäautoteillä, ja onhan tuo meidän omakin lähitie etenkin kelirikkoaikaan melkoinen jään ja lumen aiheuttama perunapelto.

Eli näillä spekseillä, luontevin valinta olisi jokin SUV tyyppinen auto. Niinpä kun syöttää Hanselin hakukoneeseen spekseiksi sähköisen voimalinjan ja SUV:n, on vaihtoehtoja tasan kaksi, Volkswagen ID.4 ja Volvo XC40.

Ei muuta kuin koeajamaan !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti